Makelaar Zwaag

Heeft u een makelaar nodig in Zwaag? De makelaars van Vidra Vastgoed kennen dit gebied door en door en begeleiden u graag met het verkopen van uw woning of met het aankopen van uw droomhuis.

Huis verkopen Zwaag

Woont u in omgeving Zwaag en wilt u uw woning verkopen? Wij begrijpen dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Onze makelaar Zwaag begeleidt u in het gehele proces van A tot Z, aangepast op uw situatie. Op deze manier zorgen wij dat uw huis succesvol wordt verkocht. Meer weten over hoe we u verder kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met een van onze makelaars. Wij brengen in dit gesprek graag alle mogelijkheden met u in kaart.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Wonen in Zwaag

Sfeervol wonen
Zwaag heeft een gezellige, dorpse sfeer. Er zijn veel karakteristieke woningen, met de Dorpsstraat als kers op de taart. Veel lintbebouwing en woningen uit de jaren '70 en '80.
Veel bedrijvigheid
Vele bedrijven vestigen zich in Zwaag. In het noorden ligt een groot bedrijventerrein met moderne bedrijven, kantoorpanden, detailhandel en distributiecentra.
Allerlei voorzieningen
Zwaag heeft alles. Een supermarkt, café, bakker en fietsenmaker. Ook een buitenzwembad, kinderopvang en cultureel centrum zijn aanwezig!

Huis kopen Zwaag

Nog geen succes gehad in de zoektocht naar het vinden van uw droomwoning in Zwaag? Wij van Vidra Vastgoed helpen u graag verder! Door het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken in uw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Bekijk ons woningaanbod

Aankoopmakelaar Zwaag

Heeft u eindelijk dé woning waar u naar zocht in Zwaag en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Zwaag.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Taxatie Zwaag

Heeft u een taxatie nodig voor uw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Vidra Vastgoed levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer 1. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een snelle taxatie tegen een scherp tarief.

Taxatie in Zwaag

Gratis waardebepaling Zwaag

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Vidra Vastgoed.

Vraag gratis waardebepaling aan

10 Rob Knijn 01 feb. 2024

Wij hebben onlangs Wilco Draaisma van Vidra Makelaars over de vloer gehad voor een taxatie van onze woning en een eerste gesprek. Dit hebben wij als zeer positief mogen ervaren. Hele goede en juiste...

10 E. Van den Brink 23 jan. 2024

Vriendelijke makelaars, goede begeleiding voor de verkoop van de woning.

9.8 Anoniem Boogschutter 116 15 dec. 2023

Contact verliep soepel en alle stappen werden duidelijk doorgenomen van A tot Z. Zeker een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een makelaar.

10 Anoniem Binnenwijzend 3 13 dec. 2023

Wij zijn zeer tevreden over Vidra Makelaars en onze contactpersoon Wilco Draaisma. Maar ook zijn wij zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Een prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede...

10 Anoniem Zesstedenweg 166 07 dec. 2023

Erg fijn persoonlijk contact, goed bereikbaar, eerlijk en transparant. Fijn om met Vidra te hebben samengewerkt!

9.8 Olaf Holtjer Enigenburggracht 1 30 nov. 2023

soepel, snel en deskundig. goede kennis van wat er in onze wijk betaald/gevraagd wordt, bij deze aan te raden.

10 Anoniem Florijn 1 07 nov. 2023

De makelaar wist uitstekend hoe ons huis te prijzen in de huidige markt en in verhouding met soortgelijke woningen. Daarnaast vriendelijk, altijd bereikbaar en prettige communicatie.

9.3 Anoniem Koppesstraat 8 29 okt. 2023

Attent, snel, vriendelijk, begripvol. Gaf duidelijk blijk van deskundigheid. Goede en duidelijke terugkoppelingen. Wij zijn zeer blij dat wij voor Vidra hebben gekozen. Rob Zwaan is een echte...

8.8 Dhr. de Wit Osseweid 11 03 okt. 2023

Fijn contact met Rob Zwaan. Korte lijn, komen de afspraken na. Had ook zeker oog voor de situatie. Er kon snel geschakeld worden, waardoor het verkooptraject ook vlot is verlopen

10 Patricia Gilhuys Merel 53 26 sep. 2023

Alles rondom de verkoop van mijn woning was prima verzorgd. Goede duidelijke en snelle service, ik ben erg tevreden.

Gratis adviesgesprek

Kunnen wij u verder op weg helpen met vrijblijvend advies? Plan dan een gratis adviesgesprek in. Daarna kunt u altijd nog besluiten welke stappen u gaat zetten. U zit nergens aan vast.

Stap 1: Vul u gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Neem contact op met één van onze makelaars

Huis aan- of verkopen in Zwaag?

Onze makelaar in Zwaag helpt u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heeft u uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top