Huis verkopen met Vidra Vastgoed
Nu cure, no pay garantie!

Vidra Vastgoed is uw verkoopmakelaar in West-Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw huis verkocht wordt voor de beste prijs. Zet uw huis zonder risico te koop dankzij onze no cure, no pay garantie.
Makelaar Hoorn USP

Huis verkopen met zekerheid

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw huidige huis verkopen? Vidra Vastgoed staat tijdens het gehele verkoopproces voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het verkopen van een woning niet zomaar iets is. Het is dan ook logisch dat u professionals inschakelt om u hierbij te helpen. Vidra Vastgoed zorgt daarbij voor de beste woningpromotie in West-Friesland.

Als u 100% zekerheid wilt, zit u goed bij Vidra Vastgoed. Met onze no cure, no pay garantie betaalt u alleen als wij uw huis verkopen. Geen verkoop, geen kosten. U kunt onze verkoopdienst dus met een gerust hart uitproberen!

Gratis verkoopdienst uitproberen

Probeer onze verkoopdienst gratis

Verkopen met Vidra No cure no pay

Waarom verkopen met Vidra Vastgoed?

 • Wij adviseren de verkoper van A tot Z;
 • Regelmatig en persoonlijk contact met de makelaar;
 • IJzersterke presentatie van de woning;
 • No cure, no pay. Er wordt dus pas betaald wanneer de woning is verkocht;
 • Gedegen kennis van de markt, al 21 jaar lang.

Geen verkoop, geen kosten

Bij Vidra Vastgoed houden wij van heldere afspraken. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay. U betaalt pas wanneer er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt.

No cure no pay
Presentatie

IJzersterke woningpromotie

Wij creëren een toppositie voor uw woning, online én offline. Onze marketingstrategie is bewezen effectief. Zo werken wij met de beste fotografen, 3D-plattegronden, video’s, stylisten, marketeers en een actief social media beleid.

Doordachte strategie

Huizen verkopen doen we op basis van onze successtrategie. Het is niet voor niets dat we de afgelopen 12 maanden 155 woningen hebben verkocht. De verkoopstrategie bepalen we samen met de klant. Wij adviseren over eventuele werkzaamheden die nog moeten gebeuren, geven een deskundige waardebepaling af en hebben een groot zoekbestand met potentiële kopers.

Strategie

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van een woning zetten wij de volgende middelen in:

 • Complete plaatsing op funda en MVA;
 • Promotie op onze website;
 • Social media posts en advertenties;
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel;
 • 2D- of 3D-plattegronden;
 • Woningvideo;
 • Luxe woningbrochure;
 • Inzet van een woningstylist;
 • Woning in vitrine in binnenstad Hoorn.

Gratis verkoopdienst uitproberen

Huis verkopen Hoorn

Wij kennen uw koper al!

Met een frisse kijk op zaken helpen wij u graag bij het verkopen van uw woning. Naast onze uitgebreide woningpromotie zijn onze makelaars actief op zoek naar potentiële kopers. Zo worden kandidaat kopers opgenomen in ons zoekbestand en zijn wij zeer actief op social media. Niet voor niets dat wij per jaar gemiddeld 150 woningen verkopen. Ons team met beëdigde en NVM gecertificeerde makelaars is altijd bereikbaar om u persoonlijk te begeleiden. De persoonlijke aandacht is dan ook een positief punt dat terugkomt in veel klantbeoordelingen.

Vrijblijvend verkoopadvies

Meer informatie of kennismaken?

Eén van onze NVM makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met u in gesprek over uw situatie, eisen en wensen. Wanneer u de opdracht bij Vidra Vastgoed neerlegt gaan we gedreven en vakkundig aan de slag!

Bent u klaar om uw woning te verkopen met Vidra Vastgoed?

We willen graag kennismaken. Vul uw contactgegevens hierboven in of bel ons direct om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

Wat onze klanten vinden

10 Dhr. Rico Wijs Azalealaan 25 15 aug. 2023

Behulpzaam, betrouwbaar, en oprecht. Meerdere woningen mogen kopen en verkopen. wederom dik tevreden!

10 Mevr. Robien Hali Voorweg 38 23 jul. 2023

We moesten zo snel beslissen en in actie met de aankoop van ons huis, en onze aankoopmakelaar stond, ook zo last-minute, helemaal voor ons klaar.

10 Dhr. Keesjan Nielen Gildelaan 21 19 jul. 2023

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van de makelaar,een prima begeleiding,goede kennis van de markt en altijd bereikbaar,aan te bevelen om ook U woning te verkopen,mvg KJ. Nielen.

10 Anoniem Klaproos 2 18 jul. 2023

Alles is naar wens en volgens planning verlopen. We zijn heel tevreden. Ook het nieuwe huis is gekocht via Vidra vastgoed.

10 Dhr. Keesjan Nielen Waterman 150 06 jul. 2023

Ik ben erg positief over de makelaar,hij heeft een goede lokale marktkennis en deskundigheid en de begeleiding en service is ook prima,ik ben dus zeer tevreden,mvg KJ.Nielen.

8.8 Dhr. Steen De Gracht 34 01 jun. 2023

Niet voor de eerste keer zaken gedaan met Team Vidra, dat zegt eigenlijk genoeg. Tevreden mensen keren terug.

10 Koos bos Bertus Aafjeshof 156 24 mei 2023

Alles snel geregeld. Komt afspraken na. Keurige mensen. Hebben duidelijk verstand van zaken. Topper!

10 Mevr. Kaagman Dijkweg 328 17 mei 2023

Rob heeft ons geholpen met het verkopen van ons huis. Hij was zeer vriendelijk en deskundig. Als we een vraag hadden mochten we hem altijd een berichtje sturen, zelfs in het weekend en avonduren...

9.0 Anoniem Jan Bronnerhof 18 13 mei 2023

Deskundig en betrouwbaar. Snelle actie evenals reactie. Altijd bereikbaar. Als fijne makelaar ervaren!

10 Dhr. S. van Dongen Robert Stolzhof 177 12 mei 2023

Vidra Vastgoed heeft ons prima geholpen met de verkoop van ons huis in een lastige markt. Maar Wilco bleef altijd positief en heeft ons prima advies gegeven. Ook de rest van de collega,s van Vidra...

Uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top