Huis verkopen met Vidra Vastgoed
Nu cure, no pay garantie!

Vidra Vastgoed is uw verkoopmakelaar in West-Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw huis verkocht wordt voor de beste prijs. Zet uw huis zonder risico te koop dankzij onze no cure, no pay garantie.
Makelaar Hoorn USP

Huis verkopen met zekerheid

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw huidige huis verkopen? Vidra Vastgoed staat tijdens het gehele verkoopproces voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het verkopen van een woning niet zomaar iets is. Het is dan ook logisch dat u professionals inschakelt om u hierbij te helpen. Vidra Vastgoed zorgt daarbij voor de beste woningpromotie in West-Friesland.

Als u 100% zekerheid wilt, zit u goed bij Vidra Vastgoed. Met onze no cure, no pay garantie betaalt u alleen als wij uw huis verkopen. Geen verkoop, geen kosten. U kunt onze verkoopdienst dus met een gerust hart uitproberen!

Gratis verkoopdienst uitproberen

Probeer onze verkoopdienst gratis

Verkopen met Vidra No cure no pay

Waarom verkopen met Vidra Vastgoed?

 • Wij adviseren de verkoper van A tot Z;
 • Regelmatig en persoonlijk contact met de makelaar;
 • IJzersterke presentatie van de woning;
 • No cure, no pay. Er wordt dus pas betaald wanneer de woning is verkocht;
 • Gedegen kennis van de markt, al 21 jaar lang.

Geen verkoop, geen kosten

Bij Vidra Vastgoed houden wij van heldere afspraken. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay. U betaalt pas wanneer er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt.

No cure no pay
Presentatie

IJzersterke woningpromotie

Wij creëren een toppositie voor uw woning, online én offline. Onze marketingstrategie is bewezen effectief. Zo werken wij met de beste fotografen, 3D-plattegronden, video’s, stylisten, marketeers en een actief social media beleid.

Doordachte strategie

Huizen verkopen doen we op basis van onze successtrategie. Het is niet voor niets dat we de afgelopen 12 maanden 155 woningen hebben verkocht. De verkoopstrategie bepalen we samen met de klant. Wij adviseren over eventuele werkzaamheden die nog moeten gebeuren, geven een deskundige waardebepaling af en hebben een groot zoekbestand met potentiële kopers.

Strategie

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van een woning zetten wij de volgende middelen in:

 • Complete plaatsing op funda en MVA;
 • Promotie op onze website;
 • Social media posts en advertenties;
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel;
 • 2D- of 3D-plattegronden;
 • Woningvideo;
 • Luxe woningbrochure;
 • Inzet van een woningstylist;
 • Woning in vitrine in binnenstad Hoorn.

Gratis verkoopdienst uitproberen

Huis verkopen Hoorn

Wij kennen uw koper al!

Met een frisse kijk op zaken helpen wij u graag bij het verkopen van uw woning. Naast onze uitgebreide woningpromotie zijn onze makelaars actief op zoek naar potentiële kopers. Zo worden kandidaat kopers opgenomen in ons zoekbestand en zijn wij zeer actief op social media. Niet voor niets dat wij per jaar gemiddeld 150 woningen verkopen. Ons team met beëdigde en NVM gecertificeerde makelaars is altijd bereikbaar om u persoonlijk te begeleiden. De persoonlijke aandacht is dan ook een positief punt dat terugkomt in veel klantbeoordelingen.

Vrijblijvend verkoopadvies

Meer informatie of kennismaken?

Eén van onze NVM makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met u in gesprek over uw situatie, eisen en wensen. Wanneer u de opdracht bij Vidra Vastgoed neerlegt gaan we gedreven en vakkundig aan de slag!

Bent u klaar om uw woning te verkopen met Vidra Vastgoed?

We willen graag kennismaken. Vul uw contactgegevens hierboven in of bel ons direct om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

Wat onze klanten vinden

10 Thom de Wit 02 mei 2024

Wij hebben ons eigen huis verkocht en een nieuw huis gekocht via Vidra Vastgoed door Rob Zwaan. Een super goede ervaring mee! Vriendelijk, snel en duidelijke communicatie.

8.0 Aysa van der Zee 01 mei 2024

Kundig makelaar. Bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp. De makelaar geeft eerlijk advies over de verwachtingen en mogelijkheden betreffende het aankopen van een woning binnen de overspannen...

10 Anoniem Visserseiland 83 17 apr. 2024

Wat top geregeld allemaal bij de verkoop van ons huis. Goede kennis van zaken en Vidra gaat zeker niet over 1 nacht ijs. Alles grondig uitgezocht voor ons en prima advies gegeven. Wij zijn zeer...

10 Wesley Teunissen 10 apr. 2024

Zeer kundige makelaar. Heeft ons goed geholpen bij alle aspecten van de verkoop van onze woning. Kon altijd voor vragen terecht, en toen we een bieding kregen is er ook heel kundig omgegaan met advies...

10 Dhr. Wesley Teunissen Noordvaarder 3 09 apr. 2024

Zeer kundige makelaar. Heeft ons goed geholpen bij alle aspecten van de verkoop van onze woning. Kon altijd voor vragen terecht, en toen we een bieding kregen is er ook heel kundig omgegaan met advies...

10 Anoniem Jan Willemszstraat 2 04 apr. 2024

We hebben het contact met Vidra van beide kanten mogen ervaren. Voor zowel het kopen als verkopen van een huis. Alles aan deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren!

10 Anoniem Burgemeester Breebaartstraat 41 20 mrt. 2024

Contact met makelaar super fijn. Verwachting wat je van een makelaar verwacht oprecht eerlijk. Alles goed geregeld. Ga zo door. Top

9.0 Anoniem Veranda 76 20 mrt. 2024

Zakelijk maar vriendelijk. Niets ging fout en alles is tot nu toe naar wens verlopen. In alle stappen heeft de makelaar contact gehouden.

10 Anoniem Waterman 26 14 mrt. 2024

Prettig contact, snelle verkoop, vlotte afhandeling, goede begeleiding en dit alles voor een eerlijke prijs

10 Anoniem Duinsteeg 6 26 feb. 2024

Prima service. Alle afspraken zijn nagekomen en alle vragen werden direct beantwoord. De klant is echt koning bij deze makelaar.

Uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top