Huis verkopen met Vidra Vastgoed
Nu cure, no pay garantie!

Vidra Vastgoed is uw verkoopmakelaar in West-Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw huis verkocht wordt voor de beste prijs. Zet uw huis zonder risico te koop dankzij onze no cure, no pay garantie.
Makelaar Hoorn USP

Huis verkopen met zekerheid

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw huidige huis verkopen? Vidra Vastgoed staat tijdens het gehele verkoopproces voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het verkopen van een woning niet zomaar iets is. Het is dan ook logisch dat u professionals inschakelt om u hierbij te helpen. Vidra Vastgoed zorgt daarbij voor de beste woningpromotie in West-Friesland.

Als u 100% zekerheid wilt, zit u goed bij Vidra Vastgoed. Met onze no cure, no pay garantie betaalt u alleen als wij uw huis verkopen. Geen verkoop, geen kosten. U kunt onze verkoopdienst dus met een gerust hart uitproberen!

Gratis verkoopdienst uitproberen

Probeer onze verkoopdienst gratis

Verkopen met Vidra No cure no pay

Waarom verkopen met Vidra Vastgoed?

 • Wij adviseren de verkoper van A tot Z;
 • Regelmatig en persoonlijk contact met de makelaar;
 • IJzersterke presentatie van de woning;
 • No cure, no pay. Er wordt dus pas betaald wanneer de woning is verkocht;
 • Gedegen kennis van de markt, al 21 jaar lang.

Geen verkoop, geen kosten

Bij Vidra Vastgoed houden wij van heldere afspraken. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay. U betaalt pas wanneer er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt.

No cure no pay
Presentatie

IJzersterke woningpromotie

Wij creëren een toppositie voor uw woning, online én offline. Onze marketingstrategie is bewezen effectief. Zo werken wij met de beste fotografen, 3D-plattegronden, video’s, stylisten, marketeers en een actief social media beleid.

Doordachte strategie

Huizen verkopen doen we op basis van onze successtrategie. Het is niet voor niets dat we de afgelopen 12 maanden 155 woningen hebben verkocht. De verkoopstrategie bepalen we samen met de klant. Wij adviseren over eventuele werkzaamheden die nog moeten gebeuren, geven een deskundige waardebepaling af en hebben een groot zoekbestand met potentiële kopers.

Strategie

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van een woning zetten wij de volgende middelen in:

 • Complete plaatsing op funda en MVA;
 • Promotie op onze website;
 • Social media posts en advertenties;
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel;
 • 2D- of 3D-plattegronden;
 • Woningvideo;
 • Luxe woningbrochure;
 • Inzet van een woningstylist;
 • Woning in vitrine in binnenstad Hoorn.

Gratis verkoopdienst uitproberen

Huis verkopen Hoorn

Wij kennen uw koper al!

Met een frisse kijk op zaken helpen wij u graag bij het verkopen van uw woning. Naast onze uitgebreide woningpromotie zijn onze makelaars actief op zoek naar potentiële kopers. Zo worden kandidaat kopers opgenomen in ons zoekbestand en zijn wij zeer actief op social media. Niet voor niets dat wij per jaar gemiddeld 150 woningen verkopen. Ons team met beëdigde en NVM gecertificeerde makelaars is altijd bereikbaar om u persoonlijk te begeleiden. De persoonlijke aandacht is dan ook een positief punt dat terugkomt in veel klantbeoordelingen.

Vrijblijvend verkoopadvies

Meer informatie of kennismaken?

Eén van onze NVM makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met u in gesprek over uw situatie, eisen en wensen. Wanneer u de opdracht bij Vidra Vastgoed neerlegt gaan we gedreven en vakkundig aan de slag!

Bent u klaar om uw woning te verkopen met Vidra Vastgoed?

We willen graag kennismaken. Vul uw contactgegevens hierboven in of bel ons direct om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

Wat onze klanten vinden

10 Rob Knijn 01 feb. 2024

Wij hebben onlangs Wilco Draaisma van Vidra Makelaars over de vloer gehad voor een taxatie van onze woning en een eerste gesprek. Dit hebben wij als zeer positief mogen ervaren. Hele goede en juiste...

10 E. Van den Brink 23 jan. 2024

Vriendelijke makelaars, goede begeleiding voor de verkoop van de woning.

9.8 Anoniem Boogschutter 116 15 dec. 2023

Contact verliep soepel en alle stappen werden duidelijk doorgenomen van A tot Z. Zeker een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een makelaar.

10 Anoniem Binnenwijzend 3 13 dec. 2023

Wij zijn zeer tevreden over Vidra Makelaars en onze contactpersoon Wilco Draaisma. Maar ook zijn wij zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Een prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede...

10 Anoniem Zesstedenweg 166 07 dec. 2023

Erg fijn persoonlijk contact, goed bereikbaar, eerlijk en transparant. Fijn om met Vidra te hebben samengewerkt!

9.8 Olaf Holtjer Enigenburggracht 1 30 nov. 2023

soepel, snel en deskundig. goede kennis van wat er in onze wijk betaald/gevraagd wordt, bij deze aan te raden.

10 Anoniem Florijn 1 07 nov. 2023

De makelaar wist uitstekend hoe ons huis te prijzen in de huidige markt en in verhouding met soortgelijke woningen. Daarnaast vriendelijk, altijd bereikbaar en prettige communicatie.

9.3 Anoniem Koppesstraat 8 29 okt. 2023

Attent, snel, vriendelijk, begripvol. Gaf duidelijk blijk van deskundigheid. Goede en duidelijke terugkoppelingen. Wij zijn zeer blij dat wij voor Vidra hebben gekozen. Rob Zwaan is een echte...

8.8 Dhr. de Wit Osseweid 11 03 okt. 2023

Fijn contact met Rob Zwaan. Korte lijn, komen de afspraken na. Had ook zeker oog voor de situatie. Er kon snel geschakeld worden, waardoor het verkooptraject ook vlot is verlopen

10 Patricia Gilhuys Merel 53 26 sep. 2023

Alles rondom de verkoop van mijn woning was prima verzorgd. Goede duidelijke en snelle service, ik ben erg tevreden.

Uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top