Wat maakt Vidra Vastgoed uniek US Ps

Huis verkopen met Vidra Vastgoed

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw huidige huis verkopen? Vidra Vastgoed staat tijdens het gehele verkoopproces voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het verkopen van een woning niet zomaar iets is. Het is dan ook logisch dat u professionals inschakelt om u hierbij te helpen. Vidra Vastgoed zorgt daarbij voor de beste woningpromotie in West-Friesland. Naast onze uitgebreide woningpromotie zijn onze makelaars actief op zoek naar potentiële kopers. Zo worden kandidaat kopers opgenomen in ons zoekbestand en zijn wij zeer actief op social media. Niet voor niets dat wij per jaar gemiddeld 150 woningen verkopen.

Plan een verkoopgesprek

  Wij kennen uw koper al!

  Met een frisse kijk op zaken helpen wij u graag bij het verkopen van uw woning. Ons team met beëdigde en NVM gecertificeerde makelaars is altijd bereikbaar om u persoonlijk te begeleiden. De persoonlijke aandacht is dan ook een positief punt dat terugkomt in veel klantbeoordelingen. Met een groot zoekbestand vol potentiële gegadigden kennen wij uw koper al!


   Waarom verkopen met Vidra Vastgoed?

   • Wij adviseren de verkoper van A tot Z;
   • Regelmatig en persoonlijk contact met de makelaar;
   • IJzersterke presentatie van de woning;
   • No cure, no pay. Er wordt dus pas betaald wanneer de woning is verkocht;
   • Gedegen kennis van de markt, al 21 jaar lang.

   No cure, no pay

   Bij Vidra Vastgoed houden wij van heldere afspraken. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay. U betaalt pas wanneer er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt.

   No cure no pay
   Presentatie

   IJzersterke woningpromotie

   Wij creëren een toppositie voor uw woning, online én offline. Onze marketingstrategie is bewezen effectief. Zo werken wij met de beste fotografen, 3D-plattegronden, video’s, stylisten, marketeers en een actief social media beleid.

   Doordachte strategie

   Huizen verkopen doen we op basis van onze successtrategie. Het is niet voor niets dat we de afgelopen 12 maanden 155 woningen hebben verkocht. De verkoopstrategie bepalen we samen met de klant. Wij adviseren over eventuele werkzaamheden die nog moeten gebeuren, geven een deskundige waardebepaling af en hebben een groot zoekbestand met potentiële kopers.

   Strategie

   Ons verkooppakket

   Voor de verkoop van een woning zetten wij de volgende middelen in:

   • Complete plaatsing op funda en MVA;
   • Promotie op onze website;
   • Social media posts en advertenties;
   • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel;
   • 2D- of 3D-plattegronden;
   • Woningvideo;
   • Luxe woningbrochure;
   • Inzet van een woningstylist;
   • Woning in vitrine in binnenstad Hoorn.
   Huis verkopen Hoorn

   Meer informatie of kennismaken?

   Eén van onze NVM makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met u in gesprek over uw situatie, eisen en wensen. Wanneer u de opdracht bij Vidra Vastgoed neerlegt gaan we gedreven en vakkundig aan de slag!


   Bent u klaar om uw woning te verkopen met Vidra Vastgoed?

   We willen graag kennismaken. Vul uw contactgegevens hieronder in of bel ons direct om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

   Verkoopgesprek aanvragen

   Wat onze klanten vinden

   10 Anoniem Waterman 151 20 sep. 2022

   Vidra vastgoed heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis. Op deskundige wijze hebben ze ons inzicht gegeven in de lokale markt en gaven ze ons tijdens het proces goede begeleiding. Bij...

   10 Anoniem Topaas 56 19 sep. 2022

   Alles perfect zeer tevreden met uitstekende goede adviezen en begeleiding bij de verkoop, kan niet beter

   8.5 Dhr. Bob Slippens Jacques Bloemhof 75 07 sep. 2022

   Contact verliep erg makkelijk wij kregen snel antwoord op eventuele vragen:) En ons huis was snel verkocht. Ik zou ze aanraden!

   8.5 Dhr. Ruitenberg Nieuwstraat 12 22 aug. 2022

   Het contact was prima Deze makelaar houd je volledig op de hoogte van alle activiteiten. Reageerde onmiddellijk op vragen en kwam met goede oplossingen

   10 Anoniem Gerrit Achterberghof 47 19 aug. 2022

   We hebben heel goed contact gehad tijdens de verkoop van ons huis. Wilco was altijd bereikbaar en reageert snel op al onze vragen. Het was een lastig proces, maar mede door Wilco zijn inzet is het...

   10 Eddy Schut Gerrit Achterberghof 47 12 aug. 2022

   Super goed geholpen in een veranderende markt en een lastige case. Uiteindelijk toch ons huis verkocht en Vidra erg dankbaar. Bedankt Wilco voor je tijd, geduld en je hulp bij het verkopen van ons...

   8.0 Mevr. de Vries Dr. C.J.K. van Aalstweg 26 03 aug. 2022

   Erg fijn,en.betrouwbaar.Je kan er altijd terecht met vragen,en wordt vriendelijk geholpen.groetjes.!!!

   9.8 Anoniem Weegbree 70 19 jul. 2022

   Echt een aanrader. Willco kwam lang voor het gesprek. Dat was heel duidelijk. Kreeg overal antwoord op .en deze makelaar doet ook op de zaterdag de bezichtigen. Wat heel fijn is als mensen werken .ons...

   9.3 Maxime Genugten Hoogstraat 2 12 jul. 2022

   Helemaal top. Duidelijk en eerlijke begeleiding. Geen valse verwachtingen of beloftes. Altijd bereikbaar en super vriendelijk.

   10 Dhr. Sikkema Brugstraat 4 27 jun. 2022

   Vidra Vastgoed, in het bijzonder Wilco heeft ons deskundig en heel prettig geholpen met de verkoop van onze woning, Wilco is altijd bereikbaar en reageert heel snel, Hij zoekt ook meteen naar...

   Uw droomwoning nog niet gevonden?

   Schrijf u in!

   Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
   Veemarkt 24
   1621 JC Hoorn

   Back to top