Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling van uw woning

Wilt u uw woning verkopen? Dan wilt u ook graag weten wat de actuele waarde van uw woning is. Onze makelaars geven hier antwoord op door het uitvoeren van een gratis waardebepaling. Krijg tijdens dit gesprek duidelijk inzicht in de huidige waarde en de mogelijkheden van de woning. Altijd gratis en vrijblijvend.

Wat houdt een waardebepaling in?

Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Hij of zij geeft een indicatie van de verwachte verkoopopbrengst. Let op: deze indicatie is geen officiële taxatie. De waarde van de woning wordt bepaald aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving;
  • De staat van onderhoud van de woning;
  • Kansen tot verbetering van de woning;
  • De omgeving van de woning.

Een passende verkoopstrategie

Na het onderzoek van de woning zal onze makelaar zijn of haar bevindingen met u doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van de woning besproken en wordt aan de hand van uw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kunt u volledig geïnformeerd beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

Plan een vrijblijvende afspraak in

We komen graag bij u langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen we binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar.

Plan uw gratis waardebepaling

Wat maakt Vidra Vastgoed uniek US Ps

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top