Wij helpen jou bij de zoektocht naar jouw droomwoning

Direct op de hoogte van het laatste woningaanbod?

Schrijf jezelf in voor de gratis zoekservice. Door een gratis zoekopdracht te plaatsen, wordt je als eerste op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod. Uiteraard ontvang je alleen het aanbod dat voldoet aan jouw wensen.

Geef bij de eerste stap van het formulier aan in welke stad of dorp jouw droomwoning moet worden gevonden. Bij stap twee kun je jouw gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kun je bij stap drie je woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in. Wij gaan voor je aan de slag en kijken of we de perfecte woonmatch voor je kunnen vinden.

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g. in het kort

Afspraak is afspraak
Wij zijn echte no-nonsense makelaars. Bij ons betekent afspraak is afspraak meer dan een ferme handdruk. Wij handelen op basis van het no cure, no pay principe. Ook al lukt het niet in één keer om in jouw behoeften te voorzien, betaal je hier niks extra voor. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
Hoogopgeleid team
Je kunt van ons verwachten dat onze makelaars en taxateurs de juiste papieren op zak hebben. Wij gaan nog een stap verder. Al onze mensen hebben minimaal de papieren voor Kandidaat Register Makelaar & Taxateur. Zo weet jij zeker dat je met iemand in contact bent die verstand van zaken heeft.
Beste woningpromotie
Zeker weten dat jij de aandacht krijgt die je verdient? Wij garanderen dat jij de beste woning promotie met het grootste bereik krijgt in Hoorn en omstreken. Dit doen we samen met een team van online marketeers, vormgevers en woningstylisten. Bij ons weet je zeker dat jouw woning veel bekijks heeft bij de juiste doelgroep.

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top