Makelaar Hoorn

Bent u op zoek naar een woning in omgeving Hoorn? Of woont u in omgeving Hoorn en u wilt uw woning verkopen? Vidra Vastgoed helpt u op een gedreven en vakkundige manier naar uw wensen.

Huis verkopen Hoorn

Woont u in omgeving Hoorn en wilt u uw woning verkopen? Wij begrijpen dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Onze makelaar begeleidt u in het gehele proces van A tot Z, aangepast op uw situatie. Op deze manier zorgen wij dat uw huis succesvol wordt verkocht. Meer weten over hoe we u verder kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met een van onze makelaars. Wij brengen in dit gesprek graag alle mogelijkheden met u in kaart.

Plan een verkoopgesprek in

Wonen in Hoorn

Regionale ligging
De stad Hoorn ligt op 40 kilometer afstand van Amsterdam en op ongeveer 40 kilometer afstand van de afsluitdijk. Hoorn ligt aan het Markermeer, waardoor de stad ook via de boot goed bereikbaar is.
Musea
In Hoorn vindt u verschillende musea. Zo kunt u de Gouden Eeuw beleven alsof u er zelf bij was in het Westfries Museum. Ook is er een museum over stoomtrams, gevestigd in een 19e-eeuws station.
Bruisend cultureel leven
In het centrum van Hoorn vindt u veel winkels, café's en restaurants. Zo zijn er grote winkelketens, maar ook lokale winkeltjes die leuk zijn om eens te bezoeken.

Huis kopen Hoorn

Nog geen succes gehad in de zoektocht naar het vinden van uw droomwoning in Hoorn? Wij van Vidra Vastgoed helpen u graag verder! Door het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Onze makelaar Hoorn werkt in uw belang en zorgt altijd voor de beste prijs en voorwaarden.

Bekijk hier ons woningaanbod

Aankoopmakelaar Hoorn

Heeft u eindelijk dé woning gevonden waar u naar zocht in Hoorn en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Hoorn.

Neem contact op met één van onze makelaars in Hoorn

Taxatie Hoorn

Heeft u een taxatie nodig voor uw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Vidra Vastgoed levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij onze makelaar Hoorn staat kwaliteit altijd op nummer 1. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een snelle taxatie tegen een scherp tarief.

Taxatie in Hoorn

Gratis waardebepaling Hoorn

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Vidra Vastgoed.

Doe een gratis waardebepaling

Woningaanbod in Hoorn

Gratis adviesgesprek

Kunnen wij jou als doorstromer op weg helpen met vrijblijvend advies? Plan dan een gratis adviesgesprek in. Daarna kan je altijd nog besluiten welke stappen je gaat zetten. Je zit nergens aan vast.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Neem contact op met één van onze makelaars

10 Dhr. Rico Wijs Azalealaan 25 15 aug. 2023

Behulpzaam, betrouwbaar, en oprecht. Meerdere woningen mogen kopen en verkopen. wederom dik tevreden!

10 Mevr. Robien Hali Voorweg 38 23 jul. 2023

We moesten zo snel beslissen en in actie met de aankoop van ons huis, en onze aankoopmakelaar stond, ook zo last-minute, helemaal voor ons klaar.

10 Dhr. Keesjan Nielen Gildelaan 21 19 jul. 2023

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van de makelaar,een prima begeleiding,goede kennis van de markt en altijd bereikbaar,aan te bevelen om ook U woning te verkopen,mvg KJ. Nielen.

10 Anoniem Klaproos 2 18 jul. 2023

Alles is naar wens en volgens planning verlopen. We zijn heel tevreden. Ook het nieuwe huis is gekocht via Vidra vastgoed.

10 Dhr. Keesjan Nielen Waterman 150 06 jul. 2023

Ik ben erg positief over de makelaar,hij heeft een goede lokale marktkennis en deskundigheid en de begeleiding en service is ook prima,ik ben dus zeer tevreden,mvg KJ.Nielen.

8.8 Dhr. Steen De Gracht 34 01 jun. 2023

Niet voor de eerste keer zaken gedaan met Team Vidra, dat zegt eigenlijk genoeg. Tevreden mensen keren terug.

10 Koos bos Bertus Aafjeshof 156 24 mei 2023

Alles snel geregeld. Komt afspraken na. Keurige mensen. Hebben duidelijk verstand van zaken. Topper!

10 Mevr. Kaagman Dijkweg 328 17 mei 2023

Rob heeft ons geholpen met het verkopen van ons huis. Hij was zeer vriendelijk en deskundig. Als we een vraag hadden mochten we hem altijd een berichtje sturen, zelfs in het weekend en avonduren...

9.0 Anoniem Jan Bronnerhof 18 13 mei 2023

Deskundig en betrouwbaar. Snelle actie evenals reactie. Altijd bereikbaar. Als fijne makelaar ervaren!

10 Dhr. S. van Dongen Robert Stolzhof 177 12 mei 2023

Vidra Vastgoed heeft ons prima geholpen met de verkoop van ons huis in een lastige markt. Maar Wilco bleef altijd positief en heeft ons prima advies gegeven. Ook de rest van de collega,s van Vidra...

Onze dienstverlening

Huis aan- of verkopen met onze makelaar Hoorn?

Onze makelaar in Hoorn helpt u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heeft u uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top