Makelaar Hoorn

Bent u op zoek naar een woning in omgeving Hoorn? Of woont u in omgeving Hoorn en u wilt uw woning verkopen? Vidra Vastgoed helpt u op een gedreven en vakkundige manier naar uw wensen.

Huis verkopen Hoorn

Woont u in omgeving Hoorn en wilt u uw woning verkopen? Wij begrijpen dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Onze makelaar begeleidt u in het gehele proces van A tot Z, aangepast op uw situatie. Op deze manier zorgen wij dat uw huis succesvol wordt verkocht. Meer weten over hoe we u verder kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met een van onze makelaars. Wij brengen in dit gesprek graag alle mogelijkheden met u in kaart.

Plan een verkoopgesprek in

Wonen in Hoorn

Regionale ligging
De stad Hoorn ligt op 40 kilometer afstand van Amsterdam en op ongeveer 40 kilometer afstand van de afsluitdijk. Hoorn ligt aan het Markermeer, waardoor de stad ook via de boot goed bereikbaar is.
Musea
In Hoorn vindt u verschillende musea. Zo kunt u de Gouden Eeuw beleven alsof u er zelf bij was in het Westfries Museum. Ook is er een museum over stoomtrams, gevestigd in een 19e-eeuws station.
Bruisend cultureel leven
In het centrum van Hoorn vindt u veel winkels, café's en restaurants. Zo zijn er grote winkelketens, maar ook lokale winkeltjes die leuk zijn om eens te bezoeken.

Huis kopen Hoorn

Nog geen succes gehad in de zoektocht naar het vinden van uw droomwoning in Hoorn? Wij van Vidra Vastgoed helpen u graag verder! Door het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Onze makelaar Hoorn werkt in uw belang en zorgt altijd voor de beste prijs en voorwaarden.

Bekijk hier ons woningaanbod

Aankoopmakelaar Hoorn

Heeft u eindelijk dé woning gevonden waar u naar zocht in Hoorn en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Hoorn.

Neem contact op met één van onze makelaars in Hoorn

Taxatie Hoorn

Heeft u een taxatie nodig voor uw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Vidra Vastgoed levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij onze makelaar Hoorn staat kwaliteit altijd op nummer 1. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een snelle taxatie tegen een scherp tarief.

Taxatie in Hoorn

Gratis waardebepaling Hoorn

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Vidra Vastgoed.

Doe een gratis waardebepaling

Woningaanbod in Hoorn

Gratis adviesgesprek

Kunnen wij jou als doorstromer op weg helpen met vrijblijvend advies? Plan dan een gratis adviesgesprek in. Daarna kan je altijd nog besluiten welke stappen je gaat zetten. Je zit nergens aan vast.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Neem contact op met één van onze makelaars

10 Rob Knijn 01 feb. 2024

Wij hebben onlangs Wilco Draaisma van Vidra Makelaars over de vloer gehad voor een taxatie van onze woning en een eerste gesprek. Dit hebben wij als zeer positief mogen ervaren. Hele goede en juiste...

10 E. Van den Brink 23 jan. 2024

Vriendelijke makelaars, goede begeleiding voor de verkoop van de woning.

9.8 Anoniem Boogschutter 116 15 dec. 2023

Contact verliep soepel en alle stappen werden duidelijk doorgenomen van A tot Z. Zeker een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een makelaar.

10 Anoniem Binnenwijzend 3 13 dec. 2023

Wij zijn zeer tevreden over Vidra Makelaars en onze contactpersoon Wilco Draaisma. Maar ook zijn wij zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Een prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede...

10 Anoniem Zesstedenweg 166 07 dec. 2023

Erg fijn persoonlijk contact, goed bereikbaar, eerlijk en transparant. Fijn om met Vidra te hebben samengewerkt!

9.8 Olaf Holtjer Enigenburggracht 1 30 nov. 2023

soepel, snel en deskundig. goede kennis van wat er in onze wijk betaald/gevraagd wordt, bij deze aan te raden.

10 Anoniem Florijn 1 07 nov. 2023

De makelaar wist uitstekend hoe ons huis te prijzen in de huidige markt en in verhouding met soortgelijke woningen. Daarnaast vriendelijk, altijd bereikbaar en prettige communicatie.

9.3 Anoniem Koppesstraat 8 29 okt. 2023

Attent, snel, vriendelijk, begripvol. Gaf duidelijk blijk van deskundigheid. Goede en duidelijke terugkoppelingen. Wij zijn zeer blij dat wij voor Vidra hebben gekozen. Rob Zwaan is een echte...

8.8 Dhr. de Wit Osseweid 11 03 okt. 2023

Fijn contact met Rob Zwaan. Korte lijn, komen de afspraken na. Had ook zeker oog voor de situatie. Er kon snel geschakeld worden, waardoor het verkooptraject ook vlot is verlopen

10 Patricia Gilhuys Merel 53 26 sep. 2023

Alles rondom de verkoop van mijn woning was prima verzorgd. Goede duidelijke en snelle service, ik ben erg tevreden.

Onze dienstverlening

Huis aan- of verkopen met onze makelaar Hoorn?

Onze makelaar in Hoorn helpt u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heeft u uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top