Makelaar Hoorn

Bent u op zoek naar een woning in omgeving Hoorn? Of woont u in omgeving Hoorn en u wilt uw woning verkopen? Vidra Vastgoed helpt u op een gedreven en vakkundige manier naar uw wensen.

Huis verkopen Hoorn

Woont u in omgeving Hoorn en wilt u uw woning verkopen? Wij begrijpen dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Onze makelaar begeleidt u in het gehele proces van A tot Z, aangepast op uw situatie. Op deze manier zorgen wij dat uw huis succesvol wordt verkocht. Meer weten over hoe we u verder kunnen helpen? Maak vrijblijvend kennis met een van onze makelaars. Wij brengen in dit gesprek graag alle mogelijkheden met u in kaart.

Plan een verkoopgesprek in

Wonen in Hoorn

Regionale ligging
De stad Hoorn ligt op 40 kilometer afstand van Amsterdam en op ongeveer 40 kilometer afstand van de afsluitdijk. Hoorn ligt aan het Markermeer, waardoor de stad ook via de boot goed bereikbaar is.
Musea
In Hoorn vindt u verschillende musea. Zo kunt u de Gouden Eeuw beleven alsof u er zelf bij was in het Westfries Museum. Ook is er een museum over stoomtrams, gevestigd in een 19e-eeuws station.
Bruisend cultureel leven
In het centrum van Hoorn vindt u veel winkels, café's en restaurants. Zo zijn er grote winkelketens, maar ook lokale winkeltjes die leuk zijn om eens te bezoeken.

Huis kopen Hoorn

Nog geen succes gehad in de zoektocht naar het vinden van uw droomwoning in Hoorn? Wij van Vidra Vastgoed helpen u graag verder! Door het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars staat u sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Onze makelaar Hoorn werkt in uw belang en zorgt altijd voor de beste prijs en voorwaarden.

Bekijk hier ons woningaanbod

Aankoopmakelaar Hoorn

Heeft u eindelijk dé woning gevonden waar u naar zocht in Hoorn en bent u helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van huizen in Hoorn.

Neem contact op met één van onze makelaars in Hoorn

Taxatie Hoorn

Heeft u een taxatie nodig voor uw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Vidra Vastgoed levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij onze makelaar Hoorn staat kwaliteit altijd op nummer 1. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een snelle taxatie tegen een scherp tarief.

Taxatie in Hoorn

Gratis waardebepaling Hoorn

Twijfelt u over de verkoop van uw woning en is voor u de waarde van uw woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het u een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van uw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Vidra Vastgoed.

Doe een gratis waardebepaling

Woningaanbod in Hoorn

Gratis adviesgesprek

Kunnen wij jou als doorstromer op weg helpen met vrijblijvend advies? Plan dan een gratis adviesgesprek in. Daarna kan je altijd nog besluiten welke stappen je gaat zetten. Je zit nergens aan vast.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Neem contact op met één van onze makelaars

9.0 Anoniem Het Gangwerk 20 06 jun. 2024

Het contact met Wilco was prettig. Wilco legt rustig uit wat de mogelijkheden zijn. Wij zouden Wilco zeker aanraden.

10 Mevr. Patricia de Graaf Noordvaarder 3 05 jun. 2024

Deze makelaar kan snel schakelen indien nodig. Ze zijn erg vriendelijk en professioneel in omgang. Hebben verstand van zaken en een realistisch beeld van de huidige markt.

9.0 Anoniem 't Oude Sluisje 6 01 jun. 2024

Het contact verliep heel goed, klantvriendelijk en op de hoogte van wat er speelt in makelaarswereld.

9.0 Marjolijn Boomsma Dr. C.J.K. van Aalstweg 27 30 mei 2024

Fijne en persoonlijke aandacht. We werden goed geïnformeerd over elke stap in het proces. Een aanrader!

10 Mevr. Tess Hofkes Gravenstraat 23 13 mei 2024

Dit is de tweede keer dat Vidra onze woning heeft verkocht. Onze makelaar Annemieke is een hele fijne, oprechte en hartelijke makelaar. Dat tref je niet vaak. Dikke aanrader voor eenieder die wil...

10 Thom de Wit 02 mei 2024

Wij hebben ons eigen huis verkocht en een nieuw huis gekocht via Vidra Vastgoed door Rob Zwaan. Een super goede ervaring mee! Vriendelijk, snel en duidelijke communicatie.

8.0 Aysa van der Zee 01 mei 2024

Kundig makelaar. Bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp. De makelaar geeft eerlijk advies over de verwachtingen en mogelijkheden betreffende het aankopen van een woning binnen de overspannen...

10 Anoniem Visserseiland 83 17 apr. 2024

Wat top geregeld allemaal bij de verkoop van ons huis. Goede kennis van zaken en Vidra gaat zeker niet over 1 nacht ijs. Alles grondig uitgezocht voor ons en prima advies gegeven. Wij zijn zeer...

10 Wesley Teunissen 10 apr. 2024

Zeer kundige makelaar. Heeft ons goed geholpen bij alle aspecten van de verkoop van onze woning. Kon altijd voor vragen terecht, en toen we een bieding kregen is er ook heel kundig omgegaan met advies...

10 Dhr. Wesley Teunissen Noordvaarder 3 09 apr. 2024

Zeer kundige makelaar. Heeft ons goed geholpen bij alle aspecten van de verkoop van onze woning. Kon altijd voor vragen terecht, en toen we een bieding kregen is er ook heel kundig omgegaan met advies...

Onze dienstverlening

Huis aan- of verkopen met onze makelaar Hoorn?

Onze makelaar in Hoorn helpt u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heeft u uw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf u in

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top