Wij bieden een breed scala aan diensten

Onze diensten

Met een team van 5 gecertificeerde makelaars zorgen wij er 7 dagen per week voor dat u geholpen wordt. Met onze gedegen marktkennis en 21 jaar aan ervaring helpen wij u graag verder. Bekijk ons breed scala aan diensten hieronder.

Door het realiseren van een professionele en volledige presentatie op funda en MVA creëert Vidra Vastgoed een toppositie voor uw woning. We bereiken een bewezen sneller resultaat en verkopen uw woning snel en voor een uitstekende prijs.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van uw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor u te berekenen en u te voorzien van tips voor de verkoop van uw woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

In deze tijd is het belangrijk een aankoopmakelaar in te schakelen wanneer u een woning wilt aankopen. Onze makelaars ontzorgen u van begin tot eind. Bovendien is de opdracht altijd op basis van no cure, no pay. Komt er geen transactie tot stand, dan rekenen wij geen courtage.

Meer lezen

Met meer dan 20 jaar aan ervaring bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare taxatie. Het taxatierapport is te gebruiken bij iedere geldverstrekker. Met onze uitgebreide marktkennis bent u bij Vidra Vastgoed aan het juiste adres.

Meer lezen

Heeft u een (BOG) taxatie van uw bedrijfspand nodig? Wilt u een bedrijfspand kopen of huren, of heeft u plannen om uw object te verkopen of te verhuren? Vidra Vastgoed kan u hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in regio Hoorn? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Hebben we u overtuigd?

Neem contact op met ons team

Zowel onze makelaars als onze binnendienstmedewerkers helpen u graag. Vol enthousiasme staan zij iedere dag voor u klaar. Ook in de avonden en weekenden zijn wij bereikbaar.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top