Voor de aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxatie van uw commercieel vastgoed

Met een groot team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed, onder één dak. Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van een uitstekende service. Voor de aan- en verhuur, aan- en verkoop of een taxatie van uw bedrijfspand bent u bij Vidra Vastgoed aan het juiste adres.

Samen voor het beste resultaat

Verkopen & verhuren
Bij Vidra Vastgoed ondersteunen wij u bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en weten wat er speelt op de vastgoedmarkt. Wij zetten uw bedrijfspand weloverwogen voor u in de markt.
Kopen & huren
Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor uw onderneming? Schakel dan de specialisten van Vidra Vastgoed in. Wij zijn uw loyale en marktgerichte partner. Wij ronden uw zoekvraag succesvol af. Bekijk ook ons actuele bedrijfsaanbod op onze website.
BOG taxaties
Vidra Vastgoed verzorgt al ruim 21 jaar commerciële vastgoedtaxaties van de hoogste kwaliteit voor eigenaars/gebruikers en beleggers en nagenoeg alle geldverstrekkende instellingen.

Taxatierapport nodig van uw commercieel vastgoed?

Heeft u een (BOG) taxatie van uw bedrijfspand nodig? Vidra Vastgoed kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsonroerendgoed en staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Taxatie aanvragen

Taxatierapport BOG

U kunt een (BOG) taxatierapport in vele situaties nodig hebben, bijvoorbeeld bij financiering (bedrijfspandhypotheek bij de bank), WOZ, aan- of verkoop van een bedrijf, vaststelling van de waarde t.b.v. de jaarrekening van een onderneming, bepaling van de huurwaarde, etc. Een objectieve taxatie van commercieel vastgoed is een belangrijke voorwaarde voor financiering. Dat is waarom wij veel waarde hechten aan het verstrekken van een hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk taxatierapport van uw bedrijfspand.

Gecertificeerde taxateurs

Onze taxateurs, Jasper Visser en Wilco Draaisma, zijn beide ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de NRVT, NVM en VastgoedCert. Naast dat zij uw partner zijn voor verkoop, aankoop of woningtaxaties, zijn zij ook zeer bedreven in het taxeren van uw commerciële vastgoed al dan niet via het Taxatie Management Instituut (TMI). TMI staat voor kwaliteit en hecht veel waarde aan de uniformiteit en transparantie van taxaties. Elk taxatierapport dat wordt uitgebracht door Vidra Vastgoed is TMI gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste kwaliteitseisen gesteld en gecontroleerd door het TMI.

Actuele marktwaarde

Verschillende factoren zijn van invloed op de waarde van uw commercieel vastgoed. Marktontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfspand meer of juist minder waard wordt. Om op het goede moment de juiste beslissing te kunnen nemen, is het van belang dat u continu op de hoogte bent van de actuele marktwaarde van (uw) bedrijfsonroerendgoed. De erkende taxateurs van Vidra Vastgoed geven u inzicht door middel van uitgebreide en gekwalificeerde taxatierapporten.

Verkopen en verhuren

Wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Vidra Vastgoed staat graag voor u klaar. In de omgeving West-Friesland zijn wij al vele jaren actief op het gebied van commercieel vastgoed. De verkoop of verhuur van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons is dat het wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop of verhuur van uw commercieel vastgoed, is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? Wij maken vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Om de kans op verkoop en verhuur te vergroten, maken we een uitgebreide, professionele presentatie van uw object. Zo maken wij onder andere het verschil voor u in deze bewogen markt.

Contact opnemen

Bedrijfspand kopen of huren

Overweegt u een bedrijfspand te kopen of te huren? Dit is iets wat u niet dagelijks doet. Bij het maken van zo'n belangrijke beslissing staan onze adviseurs u graag bij met raad en daad. Wij begrijpen hoe belangrijk goede huisvestiging is voor het succes van een organisatie. Met ons grote netwerk en actuele informatiesystemen kennen wij de markt in West-Friesland door en door. Dankzij onze marktkennis weten we welke potentiële kopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar vastgoed in West-Friesland? Wij zoeken graag met u mee!

Neem contact op met Wilco of Jasper!

Vul hieronder uw gegevens in of neem direct contact op door te bellen of te mailen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op.

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top