Beoordelingen waar we trots op zijn!

Klantbeoordelingen

Wij gaan voor onze klanten door het vuur. Afspraak is afspraak. En dat wordt gewaardeerd. Benieuwd hoe klanten onze samenwerking ervaren? Lees de reviews hieronder!

10 Marian Ekelschot (finding and buying) Lange Deelesloot 26 12 jan. 2023

Met rob zwaan een deskundig en professionele makelaar, kent de markt en heel fijn in de omgang,echt een dikke 10 Goed contact

10 Fam. Beerepoot (finding and buying) Lekerweg 33 12 jan. 2023

Helemaal blij met de deskundigheid en service van Vidra Vastgoed! Vriendelijk, vlot, betrouwbaar, betrokken zijn een paar steekwoorden. Wij kunnen Vidra Vastgoed van harte aanbevelen!

10 Mr. Schuijtemaker (finding and buying) Grote Oost 103 12 jan. 2023

Prima contact, laagdrempelig bereikbaar. deskundig en meedenkend. Eerlijke mening. denk vanuit de klant

8.8 Ms. Avci (targeted buying) 12 jan. 2023

Super tevreden over onze makelaar, contact verliep goed en de verwachtingen zijn waar gemaakt. We kregen eerlijk en terecht advies.

10 Marian Ekelschot Kerkbuurt 48 09 jan. 2023

Ik zou Rob zwaan echt aanbevelen, deskundig en professionele kijk op de dingen,goed advies,en een zeer oprechte man,ja gewoon een topper en zeer fijne samenwerking,

10 Marian Ekelschot (zoeken en aankoop) Lange Deelesloot 26 03 jan. 2023

Met rob zwaan een deskundig en professionele makelaar, kent de markt en heel fijn in de omgang,echt een dikke 10 Goed contact

10 Dhr. Wim Gerritsen Smetanahof 18 23 dec. 2022

Fantastische mensen die direct hun afspraak nakomen, en ook altijd op tijd. Alles vanaf dag 1 snel en correct behandeld . Niks anders dan een grote pluim voor de mannen en dames van dit kantoor.

10 Stefan de Wit 20 dec. 2022

We zijn goed begeleid met de verkoop van onze woning. Contact verliep makkelijk. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.

10 Anoniem Tinnegieter 1 20 dec. 2022

We zijn voor de 2e keer in 4 jaar tijd uitstekend en vakkundig begeleid bij zowel aankoop nwe woning als verkoop van bestaande woning. Bij iedere stap direct op de hoogte gebeacht.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top