Vidra vastgoed

Gedreven en vakkundig
De no-nonsense makelaar in West-Friesland


Opfunda beoordeeld met: 9,5
Makelaar Hoorn USP

Samen gaan we voor het beste resultaat

Eerlijk is eerlijk, bij Vidra Vastgoed zijn wij best traditioneel. Dit betekent echter niet dat we ouderwets zijn! Vidra Vastgoed heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare, deskundige en klantgerichte makelaar. Onze gediplomeerde makelaars, uitgebreide woningpresentatie en onze persoonlijke aandacht maken dat u bij ons aan het juiste adres bent. Samen gaan we voor het beste resultaat. Wat wij uitermate belangrijk vinden:

  • Een eerlijk en duidelijk advies;
  • Een service waar u blij van wordt;
  • Een makelaar die altijd goed voorbereid is;
  • Een team dat beloftes waar maakt.

Makelaar Hoorn

Wilt u uw huis verkopen, uw droomwoning aankopen of uw huis of bedrijfspand laten taxeren? Onze experts begeleiden u graag van A tot Z. Vidra Vastgoed is een full-servicemakelaar die mensen graag helpt bij hun vastgoed vraag. Met onze gedegen marktkennis en persoonlijke aanpak hebben wij inmiddels onze sporen verdiend in de makelaardij. Wij zijn uw makelaar in Hoorn en omgeving.

Maak kennis met ons team

Makelaar Hoorn Vidra Vastgoed
0

huizen in de verkoop

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Diensten makelaar Hoorn e.o.

Verkopen

Door het realiseren van een professionele en volledige presentatie op funda en MVA creëert Vidra Vastgoed een toppositie voor uw woning. We bereiken een bewezen sneller resultaat en verkopen uw woning snel en voor een uitstekende prijs.

Aankopen

In deze tijd is het belangrijk een aankoopmakelaar in te schakelen wanneer u een woning wilt aankopen. Onze makelaars ontzorgen u van begin tot eind. Bovendien is de opdracht altijd op basis van no cure, no pay. Komt er geen transactie tot stand, dan rekenen wij geen courtage.

Taxaties

Met meer dan 20 jaar aan ervaring bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare taxatie. Het taxatierapport is te gebruiken bij iedere geldverstrekker. Met onze uitgebreide marktkennis bent u bij Vidra Vastgoed aan het juiste adres.

Wat onze klanten vinden

10 Wesley Teunissen 10 apr. 2024

Zeer kundige makelaar. Heeft ons goed geholpen bij alle aspecten van de verkoop van onze woning. Kon altijd voor vragen terecht, en toen we een bieding kregen is er ook heel kundig omgegaan met advies...

10 Anoniem Jan Willemszstraat 2 04 apr. 2024

We hebben het contact met Vidra van beide kanten mogen ervaren. Voor zowel het kopen als verkopen van een huis. Alles aan deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren!

10 Anoniem Burgemeester Breebaartstraat 41 20 mrt. 2024

Contact met makelaar super fijn. Verwachting wat je van een makelaar verwacht oprecht eerlijk. Alles goed geregeld. Ga zo door. Top

9.0 Anoniem Veranda 76 20 mrt. 2024

Zakelijk maar vriendelijk. Niets ging fout en alles is tot nu toe naar wens verlopen. In alle stappen heeft de makelaar contact gehouden.

10 Anoniem Waterman 26 14 mrt. 2024

Prettig contact, snelle verkoop, vlotte afhandeling, goede begeleiding en dit alles voor een eerlijke prijs

10 Anoniem Duinsteeg 6 26 feb. 2024

Prima service. Alle afspraken zijn nagekomen en alle vragen werden direct beantwoord. De klant is echt koning bij deze makelaar.

10 Sjef Peters Leemhorststraat 38 07 feb. 2024

Wij hebben vooral met Rob Zwaan te maken gehad. Deze man heeft het gigantisch goed gedaan voor ons. Geen vraag was hem teveel en reageerde razend snel, als wij hem nodig hadden. Een zeer beschaafde...

10 Rob Knijn 01 feb. 2024

Wij hebben onlangs Wilco Draaisma van Vidra Makelaars over de vloer gehad voor een taxatie van onze woning en een eerste gesprek. Dit hebben wij als zeer positief mogen ervaren. Hele goede en juiste...

10 E. Van den Brink 23 jan. 2024

Vriendelijke makelaars, goede begeleiding voor de verkoop van de woning.

10 Anoniem Osseweid 8 12 jan. 2024

Fijn en snel contact. Ze doen alles in overleg, houden je op de hoogte en hebben kennis van de markt. Top!

Makelaar in Hoorn e.o.

Onze makelaars zijn actief in de omgeving van Hoorn. Doordat onze makelaars al meer dan 20 jaar actief zijn in dit werkgebied, kennen ze de omgeving op hun duimpje. Wij zijn onder andere werkzaam in een ruim gebied rondom Hoorn, maar verkopen ook regelmatig een woning buiten ons werkgebied.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g.
Veemarkt 24
1621 JC Hoorn

Back to top